Developerský projekt Slunovrat Orlík

V prodeji
Červená, Jetětice, Jihočeský kraj

Detaily

  • Stav:
  • Developer:
    AW Orlík s.r.o.
  • Městská část / kraj:
    Jihočeský kraj
  • Lokalita:
    Jetětice
  • Byty k nastěhování od:
    2Q/2027
  • Počet jednotek:
    138

O projektu

Slunovrat Orlík na rozlehlém pozemku s částečným obklopením lesa představuje luxusní rezidenční projekt snoubící moderní bydlení s wellness a relaxací srovnatelné s úrovní čtyřhvězdičkového hotelu. V nabídce je celkem 124 apartmánů a 14 rekreačních vil.

Apartmány jsou dispozičně řešeny jako 1+kk a nebo 2+kk doplněné o lodžii, balkón, terasu a nebo předzahrádku. Dále k nim náleží parkovací stání v areálu. Vily se pohybují od 3+kk do 4+kk s podlahovou výměrou dosahující až 112 m2.

Velkou předností je rozmanitá infrastruktura situována přímo v areálu. Konkrétně jde o vnitřní a venkovní bazény, brouzdaliště, wellness a SPA. Dále se zde budou nacházet až čtyři restaurace či konferenční prostory. Volný čas lze strávit i na lezecké stěně či v dětském světě. Vysokou kvalitu všech poskytovaných služeb zajišťuje renomovaný hotelový operátor OREA Hotels.

Lokalita

Projekt vzniká v těsné blízkosti Orlické přehrady, která nabízí neomezené možnosti pro vodní sporty – plavání, jachting, rybaření, okolní příroda pak láká k turistice a cykloturistice. Oblast je dále bohatá na historické památky, jako je například Zámek Orlík či Hrad Zvíkov ležící na soutoku Vltavy a Otavy. Lokalita tak nabízí nepřeberné možnosti co se volnočasového vyžití týče. Pokud jde o občanskou vybavenost, ta je zajištěna především v blízkém okolí v obcích a městech, jako je Milevsko či Písek, kde naleznete školy, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení. Co se dopravní dostupnosti týče, projekt je vzdálený přibližně hodinu a půl jízdy autem z Prahy, Oblast je však napojena i na místní autobusové a vlakové spoje.

Lokalita

Červená, Jetětice, Jihočeský kraj

Realitní zprávy

17.10.2024

Mezi vilami Čakovice: v prodeji jsou byty na Praze 9

17.10.2024

Dobřichovické bydlení: v prodeji jsou byty v okrese Praha-západ

16.10.2024

Vítkovia Park: v prodeji jsou byty na Praze 3

15.10.2024

Arboret: v přípravě je nový projekt na Praze 4

10.10.2024

Sky City Villas: v prodeji jsou vily na Praze 4

Více aktualit

Související nemovitosti

Všechny doporučené developerské projekty